Mød os - Papiir – PAPIIR

Mød Os


Vores Historie

I 2011 gik Karoline (Danmark) og Andreas (Norge) på den samme skole i Redding, Californien. Her mødtes vi og fundamentet til et langvarigt venskab blev lagt. Vi opdagede hurtigt vores fælles passion for design, typografi og æstetik, hvilket i 2016 fik os til at grundlægge Papiir, hvor vi nu udlever vores passion og designer vores egne plakater.

Design Med Et Formål

Et gammelt ordsprog siger: "Når det regner på præsten, drypper det på degnen", hvilket betyder, at når nogen oplever succes, skal noget af det deles med andre mennesker.

Det er vigtigt for os, at gøre en forskel i verden og tage del i arbejdet i at gøre det til et bedre sted for de næste generationer. Så når det regner på os, lader vi vandet flyde ud til andre, så de også får gavn af det.

Derfor donerer vi 10% af overskuddet på alle plakater til Hope for Justice, der kæmper for at tilintetgøre menneskehandel idag.

Services

Udover at designe vores egne produkter tilbyder vi også grafisk arbejde og rådgivning til dit projekt. Har du brug for en visuel profil eller reklamemateriale? Så kan vi hjælpe. Kontakt os for en uforpligtende samtale og lad os se, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@papiir.com

Vi støtter

Hope for Justice

Mangler du en ramme?

Framing People Logo