Mere end en plakat - Papiir – PAPIIR

Mere end en plakat


Vidste du, at du støtter kampen mod menneskehandel, når du køber en plakat hos Papiir?

Papiir blev dannet på baggrund af en fælles passion for design og plakatkunst, men i lige så høj grad på grund af en fælles længsel efter at hjælpe nogle af dem, der har allermest brug for det – mennesker, der er blevet handlet.

hope for justice papiir

Menneskehandel er verdens hurtigst voksende kriminelle industri med over 20 millioner ofre verden over. Det svarer til 3 for hver 1000 personer i hele verden. Desværre er det kun 2% af alle ofrene, der nogensinde bliver reddet. Det er mennesker, der bliver solgt til et liv i slaveri, hvor de bliver tvunget til arbejde eller prostitution. Ikke nok med det, så er den gennemsnitlige alder på en handlet 12 år.

Oslo plakat papiir

Hvis man begynder at tænke på, hvor mange menneskeliv, der ligger bag disse tal, er det ubærlige realiteter. Vi kan ikke se passivt til og derfor har vi valgt, at vi hos Papiir vil gøre vores del for at hjælpe dem, der er i front i kampen mod menneskehandel. Derfor donerer vi 10% af al vores overskud til deres arbejde, så endnu flere mennesker kan blive sat fri og få deres liv tilbage.

Vær med os i kampen mod menneskehandel og støt med en plakat til dig selv eller en du kender her.


Vi støtter

Hope for Justice

Mangler du en ramme?

Framing People Logo