Månedens plakat - Elephant – PAPIIR

Månedens plakat - Elephant


Hver måned fremhæver vi en af vores plakater og deler om, hvad, der inspirerede os i designporcessen eller giver dig forslag til, hvordan du kan style den i din indretning. Denne måned introducerer vi: Elephant.

Elephant gør Deer selskab som den anden tilføjelse til den geometriske kollektion. Det er en kollektion, der har til formål at trække naturen og vitaliteten ind i stuen i et roligt og overbevisende design. Dyrets storhed og autoritet kommer til udtryk i de skarpe kanter kombineret med de rolige farver, der kræver opmærksomhed uden at råbe på den. Plakaten er designet, så den komplimenterer det skandinaviske hjem og interiør.

plakat elefant

Plakaten findes i to størrelser, så den enten kan stå alene eller kombineres med andre plakater i en gallerivæg. Det enkle design betyder, at den er let at style i hjemmet – i alt fra stuen til soveværelset eller børneværelset. 

Elephant er designet af Karoline Jessen og er oprindeligt tegnet i hånden og malet, hvorefter den blev overført til digital tryk.

Find Elephant-plakaten her.


Skal du bruge en ramme til din nye plakat? Skynd dig over til vores venner hos Framing People og design din egen håndlavede ramme til din plakat.


Vi støtter

Hope for Justice

Mangler du en ramme?

Framing People Logo